Rólunk


Miért pont hidegkonyha?!

Számomra ez nem is volt kérdés 2011-ben, mikor konyhámat megnyitottam.
A budapesti Hotel InterContinental-ban szerzett, majdnem h√°rom √©vtizednyi konyhafŇĎn√∂k helyettesi tapasztalattal √©s mesterszak√°cs vizsg√°val a kezemben adott volt, hogy azt folytassam, amihez a legjobban √©rtek. Sz√°momra a hidegt√°lak k√©sz√≠t√©se nem csup√°n munka, hanem √©lm√©ny √©s √©lvezet egyben. 

Az itthoni √©s k√ľlf√∂ldi konyh√°kon (N√©metorsz√°g, Thaif√∂ld, Franciaorsz√°g, Korea, Kanada) tanult kreat√≠v megold√°sokat pedig t√°laimban jelen√≠tem meg. 

Az √°ltalam k√©sz√≠tett √©telek kiz√°r√≥lag term√©szetes anyagokb√≥l, tart√≥s√≠t√≥szer hozz√°ad√°sa n√©lk√ľl k√©sz√ľlnek √©s 24 √≥r√°ig 0-5¬įC-on eltarthat√≥ak. 

Hidegkonyhai term√©keink a ki√©p√≠tett √©s bevizsg√°lt HACCP rendszer elŇĎ√≠r√°sainak megfelelŇĎen k√©sz√ľlnek √©s kifog√°stalan √°llapotban ker√ľlnek vend√©geinkhez. Az √©telek kisz√°ll√≠t√°sa √ĀNTSZ enged√©llyel ell√°tott saj√°t g√©pkocsiban t√∂rt√©nik, a HACCP rendszer elŇĎ√≠r√°sainak betart√°sa mellett. A megrendelt √°rukat a hŇĪtŇĎl√°nc megszak√≠t√°sa n√©lk√ľl sz√°ll√≠tjuk megrendelŇĎinkhez.

 

Mottónk: Csak olyan termékek hagyhatják el konyhámat, amit én is szívesen megennék és barátaimnak is ajánlanék.



FŇĎoldal